Glerups

Glerups

På denne side finder du et stort udvalg af filt sko og støvler fra Glerups. Det danske indesko mærke har leveret uld filtede sko og støvler i høj kvalitet og i 100% ren uld i en lang årrække. Uld futter fra Glerups er utroligt behagelige at have på og mange af vores kunder bruger dem året rundt. De er varme og behagelige og uldens naturlige egenskaber sørger for at din fod kan ånde. Glerups bringer en følelse af velvære og hygge ind i hverdagen.
< 1 >

Hos Rosenborg Sko fokuserer vi på kvalitet og funktionalitet. Derfor så vi det som essentielt , at vi inkluderede Glerups i vores sortiment. Det nordjyske firma Glerups har med sin dedikation og stolte håndværksmæssige traditioner og historie, leveret et kvalitetsprodukt.


Filt sko og støvler fra Glerups - Kvalitet og funktionalitet.

Glerups har leveret kvalitets hjemmesko i over 25 år og opretholder en høj kvalitet, når det kommer til komfort og funktionalitet. Derfor kan du sikre dig et par kvalitets filt sko eller støvler i unikt design som er behagelige, bløde og varme at have på. Et sikkert valg for dig der har brug for et par nye hjemmesko. Som brand har Glerups tænkt på hele familien og kollektionen indeholder hjemmesko til damer, herrer og børn i alle aldre. Glerups indesko i 100% ren og naturlig uld er perfekte til de kolde efterårs- og vinterdage, men kan sagtens bruges hele året på grund af uldens åndbare egenskaber. Glerups unikke design med en ydersål af skind og ren uld gør at fødderne føles tørre og varme året rundt.


Køb Indesko online

Hos Rosenborg Sko kan du købe dine indesko fra Glerups online på rosenborgsko.dk, og her kan du hurtigt og nemt finde din favorit model og farve. Vi vejleder dig gerne med hensyn til størrelse og model, og vi skaffer gerne Glerups hjem til dig hvis der er en bestemt model du ønsker som ikke er i vores faste varesortiment.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af indesko fra Glerups, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 98420260 eller på mail: info@rosenborgsko.dk