Glerups

Glerups

På denne side finder du et stort udvalg af filt sko og støvler fra Glerups. Det danske indesko mærke har leveret uld filtede sko og støvler i høj kvalitet og i 100% ren uld i en lang årrække.

Uld futter fra Glerups er utroligt behagelige at have på og mange af vores kunder bruger dem året rundt.

Det nordjyske firma Glerups har med sin dedikation og stolte håndværksmæssige traditioner og historie, leveret et kvalitetsprodukt som hurtigt er blevet en favorit blandt vores kunder.


< 1 2 >

Filtstøvler fra Glerups - Kvalitet og Komfort

Glerups har leveret kvalitets hjemmesko i over 25 år og opretholder en høj kvalitet, samt komfort og funktionalitet. Derfor kan du sikre dig et par kvalitets filt sko eller støvler i unikt design som er behagelige, bløde og varme at have på. Et sikkert valg for dig der har brug for et par nye hjemmesko. Som brand har Glerups tænkt på hele familien og kollektionen indeholder hjemmesko til damer, herrer og børn i alle aldre.
Glerups indesko i 100 % ren og naturlig uld er perfekte til de kolde efterårs- og vinterdage, men kan sagtens bruges hele året på grund af uldens åndbare egenskaber. Glerups unikke design med en ydersål af skind og ren uld gør at fødderne føles tørre og varme året rundt.

Køb indesko fra Glerups online

Hos Rosenborg Sko har vi et bredt udvalg af sko fra Glerups i vores fysiske butik, men du kan også udforske vores sortiment online. Den fantastiske pasform er det, som gør disse sko populære blandt alle familiens medlemmer.


Vi vejleder dig gerne med hensyn til størrelse og model og vi skaffer gerne Glerups hjem til dig hvis der er en bestemt model du ønsker som ikke er i vores sortiment.Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores udvalg af indesko fra Glerups, så er du velkommen til at kontakte os på mail: info@rosenborgsko.dk eller på tlf.: 98 42 02 60.