Billi Bi

Hos Rosenborg sko forhandler vi et stort udvalg af sko, støvler og sandaler fra Billi Bi.
Du er velkommen til at se og prøve vores kollektion fra Billi Bi i vores fysiske butik i Frederikshavn, eller du kan udforske vores sortiment online
< 1 2 >

Klassiske sko med et moderne twist

Som skomærke har Billi Bi mange års erfaring, og deres kollektioner er den perfekte kombination af klassiske styles med et moderigtigt udtryk. Billi Bi sætter kvalitet og komfort i højsædet, derfor er brandet også blevet mange danske kvinders foretrukne mærke.

I kollektionen fra Billi Bi finder du alt lige fra den klassiske støvle til sæsonens trendy nyhed. Derfor kan du finde lækre støvler, sneakers eller sandaler, der er udsmykket med enten brede spænder, nitter eller kæder. Sko fra Billi Bi kan derfor med sikkerhed pifte ethvert outfit op. De fine detaljer er med til at give de ellers klassiske sko et mere moderne og trendy udtryk, hvilket er et af kendetegnene ved Billi Bi. På den måde er du sikret det bedste fra begge verdener, når du køber en tidløs og moderigtig sko fra Billi Bi.

Køb sko fra Billi Bi online

Vi har et stort udvalg af lækre sko fra Billi Bi i vores fysiske butik, og her har du mulighed for at se, prøve og mærke sæsonens sko, støvler eller sandaler fra det kvalitetsbevidste skomærke. Ønsker du at købe dine sko online, kan du lade dig inspirere af vores udvalg her i webshoppen.

Har du brug for vejledning vedrørende pasform eller materialer inden du køber dine sko eller støvler i vores sortiment fra Billi Bi, så kontakt os på tlf. 98420260 og er vi klar til at hjælpe og vejlede dig.

Sko for enhver smag

Hos Rosenborg Sko har vi en lang tradition for at sælge sko, derfor har vi øje for sko af den bedste kvalitet. Vi forhandler mange mærker, som du kan vælge imellem, derfor kan du med garanti finde det, du leder efter.
Uanset om du leder efter nye sko fra eksempelvis Billi Bi, Ecco, Tamaris eller Clarks, så kan du finde det hos os.